Schachtbok van de mijn van Genk van Marc Arts

Werkcode: 222 317 Kopieer de werkcode

Marc Arts profielfoto Tijdens een verblijf in (Nederlands) Limburg kwam ik op het idee om op zoek te gaan naar sporen van de mijnen in Limburg. Helaas is veel van ons industriële erfgoed weggevaagd.
Tijdens mijn onderzoek kwam ik uit bij de mijncomplexen in Belgisch Limburg. Een veel beter voorbeeld van hoe je met je industriële erfgoed om kan gaan. Bij de mijnen van Genk, Zolder en Beringen tref je nog steeds (een deel) van de oorspronkelijke mijngebouwen aan. Sommige hiervan zijn in een verre gaande staat van verval, andere worden gerestaureerd, zijn omgetoverd in een mijnmuseum of hebben een andere bestemming gekregen.
In de mijn van Genk is nu bijvoorbeeld een bioscoop gevestigd, in de mijn van Beringen het mijnmuseum en zijn ze volop bezig met een restauratieplan en in Zolder is bijvoorbeeld het luchtgebouw nu ingericht als museum en hebben diverse andere gebouwen een nieuwe bestemming gekregen.

De foto toont de deuren in de schachtbok van Genk.

Dit werk wordt aangeboden door Marc Arts

Zolang als ik me kan herinneren maak ik al fotos, het begon allemaal met een Agfa boxcamera toen ik nog op de lager school zat. Later werd deze vervangen door een spiegelreflex camera. In 2001 ondekte ik de digitale fotografie, in eerste instantie met een Canon compact camera, maar al snel deed ook hier de spiegel reflex zijn intrede.Vooral in het analoge tijdperk was het maken van fotos eigenlijk vooral bedoeld om vakanties vast te leggen. Pas toen ik de wereld ging ontdekken begon ik meer aandacht te besteden aan de fotos, in eerste instantie om vast te leggen waar ik was geweest, uiteindelijk kom je op plaatsen ver weg vaak maar een keer in je leven. De laatste jaren ben ik mij echter steeds meer gaan verdiepen in de fotografie en werd de fotografie zelf een belangrijker onderdeel van mijn leven.Veel van mijn reizen heb ik gemaakt op de fiets. Fietsen geeft een andere blik op de omgeving waar je door heen trekt en je komt op plaatsen waar andere reizigers slechts een blik op kunnen werpen van achter het raam in de bus.Azie is mijn favoriete bestemming, maar ook landen als IJsland en de Verenigde Staten komen op mijn lijstje voor.

Meer weten over Marc Arts?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Kelly
Nederland
4.5 / 5

Top service en kwaliteit!
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Jolanda
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over kwaliteit product
Foto op canvas besteld Snelle levering en goede kwaliteit Ik ben er erg blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Emiel
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Een hele mooie scherpe productie. Fantastisch!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Yvonne
Nederland
5 / 5

super service ,en erg meedenkend.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Rob van Hotel Mitland
Nederland
5 / 5

Ruime keuze. goede informatie. Snelle service en nazorg. Persoonlijke benadering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Jos
Nederland
5 / 5

fantastisch !
Het was even slikken toen ik de prijs zag maar het is meer dan de moeite waard, wat een prachtige print aan mijn woonkamermuur ! En ruimschoots op tijd en goed ingepakt geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Bimvos
Nederland
4 / 5

Adembenemend
Voor de 2e keer een aankoop gedaan en de kwaliteit is prima, keurig verpakt en een prettig contact met de betreffende medewerker/ster. Jammer dat ze nooit aanbiedingen hebben of sale bijvoorbeeld. Ik mis het dat je geen account kan aanmaken want nu bouw je ook geen bestel historie op en moet je telkens maten e.d. van de gekochte kunstwerken op gaan zoeken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
Sef van Gurp
Nederland
5 / 5

Helaas zat er bij de levering stof achter het glas. Het schilderij is gratis opgehaald en de stof is verwijderd. Prima service

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2021
Dirk
Nederland
5 / 5

Top!
Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
J
Nederland
5 / 5

ziet er uit zoals op de site
Al meerdere dingen besteld via Werk aan de muur, Goed verpakt en degelijk.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
kobus heemskerk
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
DJ Moedt
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit.
Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Schachtbok van de mijn van Genk van Marc Arts op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 16 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
117,-106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!