Schaduwkrater

Schaduwkrater van Marije Zwart

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Schaduwkrater

van Marije Zwart

Schaduwkrater van Marije Zwart

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 585706
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Het Canarische Eiland La Palma is een erg idyllisch eiland, al zou je dat misschien aan de hand van deze foto niet zeggen. De natuur op het eiland is erg afwisselend. Dat komt onder andere doordat er zich verschillende vulkaankraters op het eilanden bevinden, waarvan er deze op de foto één is. Dit is de Volcán Teneguía, gelegen op het zuidelijke puntje van het eiland.

Dit werk wordt aangeboden door Marije Zwart

Marije Zwart profielfotoHallo!
Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marije. Al zo lang ik me kan herinneren, vond ik het leuk om foto's te maken. Eerst was dat natuurlijk analoog, maar toen het over ging op digitaal, ging er een wereld voor mij open! Er zat niet langer een limiet op hoeveel foto's ik per keer kon maken en dat was goed te merken. Voor ik het wist, had ik een SD-kaart volgeschoten.
Doordat ik het zo leuk vond, heb ik in mijn jeugd al van veel verschillende dingen geëxperimenteerd en daardoor ook onbewust geoefend. Van die experimenten zijn er een aantal verbazingwekkend ook al redelijk geslaagd (maar de meeste zal ik maar van Werk aan de Muur laten).
Fotografie is voor mij nu vooral een hobby. Ik houd er vooral van om de natuur vast te leggen en ik vind het mooi als een foto rust uitstraalt.

Alle werken