Schedel met lange slagtanden en tanden van wild zwijn op zwart

Schedel met lange slagtanden en tanden van wild zwijn op zwart van Ben Schonewille

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Schedel met lange slagtanden en tanden van wild zwijn op zwart

van Ben Schonewille

Schedel met lange slagtanden en tanden van wild zwijn op zwart van Ben Schonewille

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 468753
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
121 gratis verzending!

Omschrijving

Echte schedel met lange slagtanden en tanden van everzwijn of wild zwijn geïsoleerd op zwarte achtergrond. De kop van dit zoogdier is erg groot. Het object wordt gebruikt in de biologie-les op de middelbare school, waar studenten leren over wetenschap en natuur.

Dit werk wordt aangeboden door Ben Schonewille

Ben Schonewille profielfotoZo'n dertig jaar geleden heb ik als student het fotograferen ontdekt. Met mijn toenmalige Olympus- 10 camerabody en mijn 50 mm macrolens ging ik met vrienden de natuur in. Vooral de reizen naar de ongerepte natuur in Noorwegen zal ik nooit vergeten.

Later is het fotograferen een stuk minder geworden. Maar het zit mij toch blijkbaar in het bloed want sinds 2013 ben ik weer veel met fotografie bezig.

Mijn uitrusting bestaat inmiddels uit 2 Canoncamera's: de 600D (cropcamera) en de 5D Mark 3 (fullframecamera). Mijn objectieven: Canon 16-35mm f4 L IS, Tamron 24-70mm f2.8, macrolens Canon 100mm f2.8 en Canon 70-300mm f4-5.6 L IS.

Met de fullframecamera is het ineens gemakkelijker geworden ook onder minder gunstige lichtomstandigheden met hogere ISO- instellingen nog hele goede foto's te maken zonder veel ruis.

Eigenlijk fotografeer ik heel veel verschillende onderwerpen zoals dieren, planten, mensen, landschappen, studiowerk (vaak met een witte achtergrond, soms zwart) en verder alles wat ik leuk vind.

Alle werken