Schelpen op het strand

Schelpen op het strand van Wim van der Geest

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Schelpen op het strand van Wim van der Geest

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 653728
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 gratis verzending!

Omschrijving

Schelpen kun je het beste zoeken aan het strand. Met je blote voeten door het zand, maar kijk uit, schelpen hebben soms scherpe randjes en die kunnen pijn doen. Veel kleine kinderen willen daarom niet over de schelpen lopen naar de zee en worden dan getild door de ouders.
Schelpen die op het strand liggen zijn bijna altijd zonder hun bewoners. Voordat ze hier aanspoelden was het de behuizing voor een weekdier. Aan de hand van de vorm en kleur kun je de verschillende schelpen uit elkaar houden

Dit werk wordt aangeboden door Wim van der Geest

Wim van der Geest profielfotoAl sinds de middelbare school (en dat is al een heel tijdje geleden) fotografeer ik. Met mijn krantenwijk een spiegelreflex camera en lenzen aangeschaft. Ook ontwikkelen en afdrukken van de foto's deed ik zelf. Iets wat tegenwoordig bijna niet meer voorkomt.
Getrouwd en kinderen gekregen. Fotograferen werd toen "kiekjes maken". Na vele jaren kiekjes gemaakt te hebben een hele eenvoudige digitale camera gekocht. Gelijk weer verslingerd geraakt aan het fotograferen. Die eenvoudige camera maakte plaats voor een camera met wat meer mogelijkheden. Enkele van die foto's eens op een forum gezet en daar kwamen reacties op. Niet altijd positief, maar wel opbouwend. Veel van geleerd.
Ook die camera heeft plaats moeten maken en nu fotografeer ik (weer) met een spiegelreflex camera. Veel foto's maak ik van (pop)concerten waar ik erg veel plezier aan beleef. Een combinatie van een avondje muziek luisteren en fotograferen. Het kan haast niet beter.

Alle werken