Schilderachtige klaprozen

Schilderachtige klaprozen van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Schilderachtige klaprozen  van Arja Schrijver Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 224703

Schilderachtige klaprozen van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Schilderachtige klaprozen  van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Foto van een groepje prachtige klaprozen. Sommige klaprozen waren al uitgebloeid, maar gelukkig zaten er nog een paar mooie exemplaren tussen. En die lagen verscholen tussen de vele stengels van hun uitgebloeide soortgenoten.

Om deze foto te maken, heb ik in de berm gezeten langs een drukke weg in Rotterdam. Misschien niet de meest handige plek om foto's te maken, maar toch wel mooi om te zien dat op de foto geen spoor van een drukke stad te zien is. In tegendeel zelfs. Deze klaprozen hadden zo in een mooie weide kunnen staan.

Met die gedachte heb ik de foto uiteindelijk zodanig bewerkt dat het geheel ook een rustige uitstraling krijgt. Bijna een schilderij.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken