Schilderij Godfather Schilderij Pop Art  Marlon Brando popart

Schilderij Godfather Schilderij Pop Art Marlon Brando popart van Kunst Company

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 154755

Schilderij Godfather Schilderij Pop Art Marlon Brando popart van Kunst Company

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 3 dagen en 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Schilderij Godfather Kunst schilderij Marlon Brando:
The Godfather wordt beschouwd als een van de beste films aller tijden. Het was destijds de bestbezochte film van het jaar en werd genomineerd voor elf Oscars, waarvan hij er drie won: de Academy Award voor Beste Film, Beste Acteur (voor Marlon Brando) en Beste Aangepaste Scenario. De film blies het gangsterfilmgenre nieuw leven in. Vooral het beroemde citaat I'm gonna make him an offer he can't refuse is onlosmakelijk met de film verbonden.

Kunst Style: Popart / mixed media

Over Kunst Company

Kunst Company - kunst om van te genieten! Alle schilderijen van Kunst Company zijn met de hand geschilderd en speciaal voor Werk aan de Muur in hoge resolutie gedigitaliseerd. Hierdoor behouden de schilderijen gedrukt op canvas en aluminium veel details en zijn o.a. de verfstreken nog zichtbaar.We stellen het erg op prijs dat een deel van onze kunstcollectie nu ook via Werk aan de Muur op o.a. canvas en aluminium verkrijgbaar is.Meer schilderijen bekijken of zelf een schilderij laten maken? Voor bedrijf en particulier: kijk op de website van Kunst Company (www.kunstcompany.nl) of neem contact op met Kunst Company.

Alle werken