Schilderij Godfather Schilderij Pop Art Marlon Brando popart

van Kunst Company

- Werkcode: 154 755

Kunst Company over Schilderij Godfather Schilderij Pop Art Marlon Brando popart

Schilderij Godfather Kunst schilderij Marlon Brando:
The Godfather wordt beschouwd als een van de beste films aller tijden. Het was destijds de bestbezochte film van het jaar en werd genomineerd voor elf Oscars, waarvan hij er drie won: de Academy Award voor Beste Film, Beste Acteur (voor Marlon Brando) en Beste Aangepaste Scenario. De film blies het gangsterfilmgenre nieuw leven in. Vooral het beroemde citaat I'm gonna make him an offer he can't refuse is onlosmakelijk met de film verbonden.

Kunst Style: Popart / mixed media
Schilderij Godfather Schilderij Pop Art Marlon Brando popart vind je in de categorieën Al Pacino, Bestsellers in Duitsland, Collage, Contemporary, Familie (verwanten), Film, Gangster, Golden Globe, Kantoor, Maffia, Marlon Brando, Mensen, Modern, Movie, Oscar (filmprijs), Popart, Portret, Scarface (1983), Schilderijen, Sterren en bekende mensen, de godfather, marlon en the Godfather.
Kunst Company profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kunst Company

Kunst Company - kunst om van te genieten! Alle schilderijen van Kunst Company zijn met de hand geschilderd en speciaal voor Werk aan de Muur in hoge resolutie gedigitaliseerd. Hierdoor behouden de schilderijen gedrukt op canvas en aluminium veel details en zijn o.a. de verfstreken nog zichtbaar.We stellen het erg op prijs dat een deel van onze kunstcollectie nu ook via Werk aan de Muur op o.a. canvas en aluminium verkrijgbaar is.Meer schilderijen bekijken of zelf een schilderij laten maken? Voor bedrijf en particulier: kijk op de website van Kunst Company (www.kunstcompany.nl) of neem contact op met Kunst Company.

Alle werken van Kunst Company


Waarom je kiest voor Schilderij Godfather Schilderij Pop Art Marlon Brando popart op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schilderij Godfather Schilderij Pop Art Marlon Brando popart van Kunst Company

Koop de collage Schilderij Godfather Schilderij Pop Art Marlon Brando popart van Kunst Company op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 154 755
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
273,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden