Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 4 uur geldig!

Schilderij Haarlem Grote Markt met Grote Kerk (St. Bavokerk)

van Kunst Company

- Werkcode: 134068

Kunst Company over Schilderij Haarlem Grote Markt met Grote Kerk (St. Bavokerk)

Kleurrijk stadsgezicht: Haarlem met Grote Kerk op de Grote Markt. Hier wordt je gegarandeerd vrolijk van! De penseelstreken zijn ook bij druk op canvas of aluminium mooi zichtbaar.

Op zoek naar een geschilderde versie van dit schilderij of ander stadsgezicht? Kijk dan op de website van Kunst Company (www.kunstcompany.nl).
Schilderij Haarlem Grote Markt met Grote Kerk (St. Bavokerk) vind je in de categorieën Architectuur, Contemporary, Grote Markt (Haarlem), Haarlem, Kleur collecties, Modern, Schilderij (album), Schilderijen, Skyline, St Bavo, St Bavokerk, Stedelijke landschappen en Steden.
Kunst Company profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kunst Company

Kunst Company - kunst om van te genieten! Alle schilderijen van Kunst Company zijn met de hand geschilderd en speciaal voor Werk aan de Muur in hoge resolutie gedigitaliseerd. Hierdoor behouden de schilderijen gedrukt op canvas en aluminium veel details en zijn o.a. de verfstreken nog zichtbaar.We stellen het erg op prijs dat een deel van onze kunstcollectie nu ook via Werk aan de Muur op o.a. canvas en aluminium verkrijgbaar is.Meer schilderijen bekijken of zelf een schilderij laten maken? Voor bedrijf en particulier: kijk op de website van Kunst Company (www.kunstcompany.nl) of neem contact op met Kunst Company.

Alle werken van Kunst Company


Waarom je kiest voor Schilderij Haarlem Grote Markt met Grote Kerk (St. Bavokerk) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schilderij Haarlem Grote Markt met Grote Kerk (St. Bavokerk) van Kunst Company

Koop dit schilderij Schilderij Haarlem Grote Markt met Grote Kerk (St. Bavokerk) van Kunst Company als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 134068

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
246 222 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.