Schilderij: Zeeslag bij Elseneur in de Sont tussen de Hollandse en de Zweedse vloot, 8 november 1658

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 133682

Over Schilderij: Zeeslag bij Elseneur in de Sont tussen de Hollandse en de Zweedse vloot, 8 november 1658

Schilderij van de zeeslag bij Elseneur in de Sont tussen de Hollandse en de Zweedse vloot, 8 november 1658. Tussen de oorlogsschepen verschillende sloepen en wrakken van gezonken schepen. Op de achtergrond kasteel Kronborg.
Schilderij: Zeeslag bij Elseneur in de Sont tussen de Hollandse en de Zweedse vloot, 8 november 1658 vind je in de categorieën Boten & Schepen, Brand (vuur), Canvas, Canvas (materiaal), Expressionisme, Gevecht, Gouden Eeuw (Nederland), Kanon (geschut), Kunst, Lucht, Michiel de Ruyter, Michiel de Ruyter (film), Oceanen en zeeën, Olieverf, Oorlog, Oorlogsschip, Oude meesters, Rook, Schilderijen, Verenigde Oostindische Compagnie (VOC), Vlag, Vlaggenschip en Zeeslagen en zeegezichten.

Waarom je kiest voor Schilderij: Zeeslag bij Elseneur in de Sont tussen de Hollandse en de Zweedse vloot, 8 november 1658 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schilderij: Zeeslag bij Elseneur in de Sont tussen de Hollandse en de Zweedse vloot, 8 november 1658 uit de oude meesters collectie

Koop Schilderij: Zeeslag bij Elseneur in de Sont tussen de Hollandse en de Zweedse vloot, 8 november 1658 als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 133682
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.