Schilderij "Within me"

van Schilderij op Maat XL

- Werkcode: 933799

Schilderij op Maat XL over Schilderij "Within me"

Prachtig acrylverf schilderij, "within me". Portret van een vrouw, met een mooi zachte uitstraling, in mooie grijstinten.. Dit schilderij is handgeschilderd en voor u in ieder gewenst formaat en materiaal te bestellen!
Schilderij "Within me" vind je in de categorieën Acrylverf, Bruin, Grijs, Hoofd (anatomie), Kunst, Lief, Mensen, Schilderijen, Vrouw en Zwarten.
Schilderij op Maat XL profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Schilderij op Maat XL

Iemand blij maken met een schilderij dat je hebt geschilderd is werkelijk een kadootje. Wetende dat diegene daar elke dag van mag en kan genieten. Kunst is voor iedereen en geeft iets om over na te denken en om plezier aan te beleven. Ik neem jou graag mee in een wereld van vooral mooie portreten in mooie natuurtinten. In mijn werken kiest ik vaak een vrouwelijk gezicht als onderwerp. Qua uitstraling, een bepaalde blik, die je aandacht pakt en deze wil ik graag vangen op het doek. Doel is om een mooi, pakkend beeld te creëren, dat bij mensen op een rustige, aangename, soms prikkelende wijze binnenkomt. Alle schilderijen van Schilderij op Maat XL zijn met de hand geschilderd op basis van acrylverf en zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd. Hierdoor blijven de details van de schilderijen zoals de penseelstreken, sponstechnieken, sleeptechnieken en/of de verdikkingen van het paletmes mooi duidelijk zichtbaar wanneer deze op bijvoorbeeld canvas, aluminium, staal, behang, (ingelijste) posters en nog veel worden gedrukt. Meer schilderijen bekijken, heb je een mooie afbeelding, idee of wil je een persoonlijk schilderij laten maken? Kijk dan op de website van Schilderij op Maat XL.

Alle werken van Schilderij op Maat XL


Waarom je kiest voor Schilderij "Within me" op naadloos behang

  • Levering was snel en kwaliteit behang is uitstekend. Wij zijn zeer tevreden over werkaandemuur.nl
  • Haarscherpe afdrukken
  • Naadloos behang is vochtbestendig
  • Ga voor het wow-effect met een grote print!

Schilderij "Within me" van Schilderij op Maat XL

Koop dit schilderij Schilderij "Within me" van Schilderij op Maat XL als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 933799
Kies het materiaal Meer informatie
Naadloos behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
285 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.