Schilderij van een koe - Sweet lady Jane

van Liesbeth Serlie

- Werkcode: 768 861

Liesbeth Serlie over Schilderij van een koe - Sweet lady Jane

Expressief schilderij van een portret van een koe. Typisch Nederlands. Een lieve kop met mooie zachte kleuren en daardoor een bijzonder koeien portret, sweet lady Jane. Liesbeth maakt kleurrijke sprekende schilderijen. Het plezier van het schilderen straalt van het doek af. Dit schilderij van een portret van een koe is met de hand geschilderd. Mooi samen met de grijsblauwe baklijst Bright Skies van Werkaandemuur in samenwerking met Flexa.
Schilderij van een koe - Sweet lady Jane vind je in de categorieën Blauw, Boerderij, Boerderijdieren, Dieren, Expressionisme, Geel, Koeien, Modern, Natuur en Weer, Nederland, Oude Meester stijlen, Popart, Portret, Schilderijen en Weiland.
Liesbeth Serlie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Liesbeth Serlie

Ik denk dat ik een jaar of zes was, dat ik samen met mijn zus al veelvuldig aan het tekenen was. Dit was onze gezamenlijke hobby. Schetsboeken vol met verschillende hondenrassen, nagetekend van mijn plakboek vol met plaatjes van mooie lieve honden. Toen ik wat ouder werd, ging ik schilderen met aquarel verf en ging ik ook mensen vastleggen. Tegenwoordig hebben dieren en mensen nog steeds mijn voorkeur. Elk kunstwerk heeft een gelaagdheid van spraypaint, acrylverf, krijt, inkt of houtskool op doek of op papier. Soms werk ik ook met olieverf..

Alle werken van Liesbeth Serlie


Waarom je kiest voor Schilderij van een koe - Sweet lady Jane als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Schilderij van een koe - Sweet lady Jane van Liesbeth Serlie

Koop dit schilderij Schilderij van een koe - Sweet lady Jane van Liesbeth Serlie als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 768 861
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
263,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden