Schimmen met een tunnelvisie

Schimmen met een tunnelvisie van Elles van den Broek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 409700

Schimmen met een tunnelvisie van Elles van den Broek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!
Schimmen met een tunnelvisie van Elles van den Broek

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Gemaakt tijdens een foto-excursie waar ik mijn medefotografen door het beeld liet lopen. Door de lange sluitertijd staan ze als schimmen op de foto.

Aan het eind van de tunnel kom je in een schoorsteen van de oven van de kolen-industrie in Zollverein in Duitsland. Het blauwe licht komt uit een tunnel die verbindt met weer een andere ruimte.

Over Elles van den Broek

Elles van den Broek profielfotoFotograferen is zo leuk! En alles is natuurlijk al gefotografeerd. Om een bijzondere foto te maken probeer ik de onderwerpen net even anders vast te leggen. Of met een minimale bewerking net iets extra's te geven. Ik houd van natuurlijk licht en het liefst fotografeer ik mijn onderwerpen ook in hun natuurlijk situatie. In eerste instantie fotografeer ik omdat ik het fotograferen zo leuk vind om te doen! Het gevoel dat ik een bijzondere foto heb gemaakt is heerlijk. Als nu ook andere mensen geraakt worden door mijn foto's en deze aan hun muur willen hebben maak ik er ook nog anderen blij mee! Veel plezier met zoeken naar een mooie foto!

Alle werken