Schip doorkruist zonsondergang, grafische versie, Zoutelande afbeelding boot

van Ad Huijben

- Werkcode: 108 351

Ad Huijben over Schip doorkruist zonsondergang, grafische versie, Zoutelande afbeelding boot

Schip doorkruist zonsondergang bij Zoutelande, Oosterschelde, Walcheren, Zeeland, Holland, Nederland. De prachtige zonsondergang aan het strand van Zoutelande wordt regelmatig doorkruist door schepen die tussen de Noordzee en de haven van Antwerpen over de Oosterschelde varen. Maak van de horizonvervuiling een kunstwerk om de tegenstellingen duidelijk weer te geven. Tegenstrijdige belangen tussen economie, industrie, scheepvaart en toerisme, recreatie en ontspanning. De tijdopname laat het schip overgaan in abstracte vormen, De golven worden mystieke strepen bij een belichtingstijd van 2 seconde. De scherpe realiteit is de zonsondergang waarbij de lichte opening in de wolken een verbinding vormt met de stuurhut van het schip. De lichtstrepen van het schip volgen de golfbeweging van het water. Milieuvervuiling, horizonvervuiling . afbeelding boot afbeelding zee afbeelding zonsondergang
Schip doorkruist zonsondergang, grafische versie, Zoutelande afbeelding boot vind je in de categorieën Abstract, Afbeelding, Avond, Beieren, België, Boten & Schepen, Contradictie, Dimensie (algemeen), Donker, Druk (grootheid), Economie, Economie (systeem), Expressionisme, Fotografie, Geel, Graphics, Havens, Horizon (perspectief), Horizonvervuiling, Kleuren, Kunst, Kunstwerk (artistiek), Lamp, Lichtval, Lintdorp, Long exposure photography, Magie, Milieu, Milieuverontreiniging, Modern, Mystiek, Natuurgebieden, Nederland, Noordzee, Oceanen en zeeën, Olie-industrie, Oranje, Orde (biologie), Oude Meester stijlen, Passie, Politiek, Pracht, Prachtig mooie dag, Profiel economie en maatschappij, Profiel natuur en gezondheid, Protest, Recreatie, Rust, Scherptediepte, Schilderijen, Sfeer (gevoel), Simpel, Stilleven, Stranden, Stuurhut, Tanker, Tegenstelling (kunst), Toerisme, Visualisatie, Vocht, Wonder, Zeeland en Zout water.
Ad Huijben profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ad Huijben

Rust aan de muur is mijn hoofdthema. Met mijn foto's maak ik de natuur nog mooier als de werkelijkheid. Niet door een toeval maar een voor opgestelde regie van het juiste tijdstip en lichtinval. Ik fotografeer met Canon 6D (full Frame) en topkwaliteit Canon lenzen. Als amateurfotograaf heb ik meer dan 40 jaar ervaring. In de tijd van de analoge fotografie werkte ik met een Bronica 6x6 camera. Vandaar dat mijn huidige full frame camera een minimum eis is voor mijn fotografie. Als ik geen natuur fotografeer dan moeten mijn foto's een speciale betekenis hebben. Andere sites die foto's verkopen stimuleren vaak een commerciële wijze van fotograferen, daar ben ik geen voorstander van. Iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl van fotograferen. Mijn "handtekening" in de fotografie gaat vooral naar de sfeer van rust en stilte. Verwerken van verdriet en beroepsgroepen die daar actief in zijn zullen mijn werk graag aan de muur willen hebben. Rustgevende foto's passen goed bij psychologen en begrafenisondernemers. De beste kwaliteit krijg ik alleen als ik mijn hart volg. Ik heb me bij het IVN aangesloten bij de werkgroep fotografie om meer inspiratie te krijgen van andere fotografen.

Alle werken van Ad Huijben


Waarom je kiest voor Schip doorkruist zonsondergang, grafische versie, Zoutelande afbeelding boot op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schip doorkruist zonsondergang, grafische versie, Zoutelande afbeelding boot van Ad Huijben

Koop de foto Schip doorkruist zonsondergang, grafische versie, Zoutelande afbeelding boot van Ad Huijben op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 108 351
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden