Schitterende panorama foto van Mount Cook en de weg naar Mount Cook

Schitterende panorama foto van Mount Cook en de weg naar Mount Cook van Original Mostert Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Schitterende panorama foto van Mount Cook en de weg naar Mount Cook van Original Mostert Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 358880
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
78 gratis verzending!

Omschrijving

Het Nationaal park Aoraki/Mount Cook is genoemd naar Aoraki/Mount Cook, die met 3764 m de hoogste berg is van Nieuw-Zeeland. Hij is heilig voor de Ngai Tahustam van het Zuidereiland in Nieuw-Zeeland.

De Maori-legende wil dat de berg en de toppen eromheen werden gevormd toen een jongen genaamd Aoraki en drie broers uit de hemel afdaalden om Papatuanuku (Moeder Aarde) te bezoeken in een kano. De kano kapseisde met als gevolg dat de jongens van de kou versteenden.

Het 700 km² grote gebied werd in 1953 tot nationaal park uitgeroepen en telt negentien pieken van meer dan 3000 m hoog. Gletsjers bedekken 40 procent van het park zoals de Tasmangletsjer, de Muellergletsjer en de Hookergletsjer.

Dit werk wordt aangeboden door Original Mostert Photography

Original Mostert Photography profielfotoFotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken