Schone slaapster van Stephan Neven

Werkcode: 116 788 Kopieer de werkcode

Stephan Neven profielfoto Een Balinese vrouw, moe van het verkopen van haar spulletjes op de markt in Amlapura én van het wachten op klanten, zakt in slaap op haar handpalm. De scene was zo vertederend, dat ik bijna vergat om een foto te maken.

Dit werk wordt aangeboden door Stephan Neven

Mijn fotografie-specialiteiten zijn landschappen en stadsgezichten. Ik probeer door middel van nabewerking de foto's zo realistisch mogelijk te laten lijken: zoals ik de situatie op het moment zag en voelde, zo probeer ik dit ook over te brengen in het eindresultaat. Omdat dit soms door beperking van de camera of lens niet lukt, helpt de nabewerking me daar een handje bij. Verder ben ik geen professional, ik ben (nog) niet in te huren en ik heb ook geen fotografiestudie of cursussen gevolgd. Een geoefende hobbyist, noem ik mezelf dan maar. Geoefend omdat ik nu sinds mei 2009 mijn camera heb waar ik een jaar later echt actief mee aan de slag ging (pagina op Flickr, mezelf inlezen in de theorie enz.). Hiervoor gebruikte ik het nog als point-and-shoot camera, net als de fotocameraatjes die ik daarvoor had. Ik heb mezelf ontwikkeld denk ik door veel te lezen en te proberen. Ik heb nooit cursussen o.i.d. gevolgd, ik heb mezelf alles aangeleerd door te leren van anderen. Ik hoop dat je mijn werken mooi vindt! Veel kijkplezier (dit kan ook op mijn uitgebreidere fotostream op Flickr: https://www.flickr.com/stephanneven)!!

Meer weten over Stephan Neven?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Nienke
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige werken en zeer goede klantenservice
    Ik wilde na mijn bestelling toch nog iets veranderen, dit bleek geen enkel probleem. De klantenservice reageert snel en is bijzonder klantvriendelijk. Persoonlijk en toch professioneel. Toen de verzending iets vertraging opliep, werd ik steeds op de hoogte gehouden. De werken zijn prachtig, ben er heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    michiel
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooi resultaat, goede afwerking!
    We hebben nu 2 'werken aan de muur' hangen en zij erg tervreden over het resultaat. Ondanks dat het redelijk grote objecten zijn, wijken ze niet af van de afbeeldingen (en wat we er kwalitatief van verwachten)

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Gerda
    Nederland
    5 / 5

    Zeer vriendelijke en snelle service, het eindresultaat van het werk dat voor ons gemaakt is, is geweldig, we zijn er heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Janneke
    Nederland
    5 / 5

    top!
    Deskundig advies waardoor de afbeelding die ik aanleverde resulteerde in een prachtige wand,

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Marjolijn
    Nederland
    5 / 5

    Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
    We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    pascal
    Nederland
    5 / 5

    Werk vandaag ontvangen, en niks op aan te merken. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Eddie
    Nederland
    5 / 5

    Perfect
    Mooi kunstwerk, volgens afspraak. Je wordt op de hoogte gehouden van de vordering. Levering ook volgens afspraak. Kortom aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Super mooie kader toe gestuurd gekregen
    Super mooi kader toe gestuurd gekregen en deftige materiaal! Ik raad dus iedereen aan . Heb je een kader nodig 1 adres !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Nely
    Nederland
    5 / 5

    Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
    Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    V.o.f. Intraplant
    Nederland
    5 / 5

    Gisteren zijn mijn twee schilderen geleverd. Prachtige kwaliteit. Ik ben heel erg tevreden met mijn eye-catchers. De keuze is enorm, goede communicatie, snelle levering. Een dikke tien!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2020
    Hans
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer mooie kwaliteit
    Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Anita Kroes
    Nederland
    5 / 5

    Ons prachtige kunstwerk had schade geleden tijdens het vervoer. Fantastisch snel en buitengewoon coulant opgelost!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023

Plus- en minpunten

  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Toplaag van acrylglas
  • Spiegelt met direct (kunst)licht

Kies voor luxe met acrylglas

Werken worden gedrukt op hoogwaardig fotopapier en achter acrylglas (plexiglas) geplaatst. Dit geeft een mooie dieptewerking en versterkt de kleuren en details van de kunst.

Het werk wordt verstevigd met een aluminium paneel aan de achterzijde. Dit zorgt voor een super stevig eindproduct. Het zwevende ophangsysteem maakt het af! Een foto of schilderij op plexiglas ademt luxe uit.

Meer weten?

Meer over Acrylglas en de andere materialen vind je op:

Koop dit portret Schone slaapster van Stephan Neven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
316,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden