Schone sneeuwvlok

Schone sneeuwvlok van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Schone sneeuwvlok van Arja Schrijver Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 136390

Schone sneeuwvlok van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Schone sneeuwvlok van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Foto van een breekbaar maar prachtig sneeuwvlokje in een abstract winters landschap.

Ik hou van eenvoud en van details in foto's. Dus toen het een keer goed gesneeuwd had, ben ik er met mijn macro-lens op uit gegaan. Ik was benieuwd of ik ook in winterse landschappen een mooie detailopname kon maken.

De sneeuw lag prachtig op de takken van de bomen en daar ging dan ook in eerste instantie mijn aandacht (en mijn foto's) naar uit. Maar aangezien mijn motto 'less is more' is, dacht ik: waarom maak ik niet een mooie close-up van alleen de sneeuw? Sneeuw in al zijn eenvoud kan ook prachtig zijn!

Nu was dat nog niet zo makkelijk, want sneeuw heeft geen duidelijke vorm of afmetingen zoals bijvoorbeeld een bloem. Dus waar focus je op, hoe maak je een goede compositie? Maar met wat uitproberen is het me gelukt om dit sneeuwvlokje, in al zijn schoonheid uit te lichten.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken