Schoolbanken van vroeger

Schoolbanken van vroeger van Wilbert Van Veldhuizen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 322467

Schoolbanken van vroeger van Wilbert Van Veldhuizen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!
Schoolbanken van vroeger van Wilbert Van Veldhuizen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een schoolbank is een meubelstuk dat wordt gebruikt op scholen.
'Vroeger' bestond een schoolbank uit een twee- of meerpersoons zitbank van hout, gecombineerd met een tafelblad. Onder dit blad was vaak een vak aangebracht waarin de boeken, schriften en persoonlijke zaken werden opgeborgen. In de tijd dat er op school geschreven werd met een kroontjespen was in het blad meestal ook een inktpot opgenomen.
'Tegenwoordig' wordt met een schoolbank meestal slechts het tafeltje bedoeld, eventueel voorzien van opbergkastje, waaraan leerlingen zitten en werken gedurende de lessen. Daarbij zijn dus losse stoelen nodig. Zo'n bank heeft L-vormige poten, zodat de leerling geen last heeft van de tafelpoot als hij op de stoel gaat zitten.
Op hogescholen en universiteiten wordt meestal gesproken van collegebanken.

Over Wilbert Van Veldhuizen

Wilbert Van Veldhuizen profielfotoHoi! Welkom in mijn webshop. Vele objecten heb ik al gefotografeerd. Ik hou ervan om soms spectaculaire dingen te fotograferen. En soms alledaagse dingen. Voor ieder wat wils dus. In de komende maanden hoop ik steeds meer foto's te uploaden. Vanuit hier kan u iedere foto die u ziet bestellen in verschillende materialen en maten. De bestel menu's zijn eenvoudig en levering binnen Nederland is gratis. Ik plaats op deze site alleen foto's die ik echt geschikt vind voor aan de muur. Ik Zeg Kopen!!

Alle werken