Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 20 uur geldig!

Schotse Hooglander Fine Art

van Fotojeanique .

- Werkcode: 876325

Fotojeanique . over Schotse Hooglander Fine Art

Een schotse hooglander midden in een bos. Ik nam deze foto in de provincie Groningen in het natuurgebied Ter Borg waar deze prachtige dieren een natuurgebied onderhouden. Ik ga hier vaak naartoe om van de natuur en de dieren te genieten. De foto is in een "moody" style bewerkt.
Schotse Hooglander Fine Art vind je in de categorieën Dieren, Digital Art, Duisternis, Fotografie, Koeien, Schilderijen, Schotland, Schotse Hooglanders, Sfeer (gevoel), Stoer, Vee, landelijk en mysterieus.
Fotojeanique . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Alle werken van Fotojeanique .


Waarom je kiest voor Schotse Hooglander Fine Art op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schotse Hooglander Fine Art van Fotojeanique .

Koop dit digital art werk Schotse Hooglander Fine Art van Fotojeanique . als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 876325

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 108 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.