Schotse Hooglander, Foxholstermeer, Groningen, Nederland

van Marion Stoffels

- Werkcode: 615 280

Marion Stoffels over Schotse Hooglander, Foxholstermeer, Groningen, Nederland

Deze Schotse Hooglanders zijn te vinden bij het Foxholstermeer vlak buiten Groningen. Rondom dit meer zit een heel groot natuurgebied waar deze dieren vrijuit kunnen rondlopen.
Schotse Hooglander, Foxholstermeer, Groningen, Nederland vind je in de categorieën Boerderijdieren, Dieren, Fotografie, Foxholstermeer, Geluk, Groningen, Koeien, Landschappen, Natuurfotografie, Natuurgebieden, Nederland, Schotland en Schotse Hooglanders.
Marion Stoffels profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marion Stoffels

Mijn naam is Marion Stoffels, freelance drone, analoog en digitale fotograaf die naast haar passie ook graag blogt.

Vanaf mijn 14e ben ik verzot geraakt op fotografie en film. Zo begon ik op jonge leeftijd al stillevens te bouwen en vast te leggen op mijn kleine kamer in Makkum. Vanaf dat moment startte de tot mijn hedendaagse passie. Vandaag de dag woon ik samen met zijn vriend Robert en onze twee konijnen Muffin en Marus in hartje Groningen.

Nadat ik afgestudeerd ben van Kunstacademie Minerva als autonoom beeldend kunstenaar en mij daarbij gespecialiseerd heb in fotografie en film, ben ik direct met mijn vriend op reis gegaan door Indonesië. Hier heb ik voor het eerst echt landschap en reis fotografie ontdekt en kan ik mij vandaag de dag geen trip meer voorstellen waarbij mijn drone, Fujifilm camera en één van mijn analoog camera's niet meer mee gaan. Een drang om alles vast te leggen is groot. Of ik daarvoor vroeg mijn nest uit ga? Jazeker! IK ga op jacht naar het mooiste licht en vang die! Niks is te gek.

Vandaag de dag houd ik mij dan ook voornamelijk bezig met het vastleggen van ervaringen, reizen, landschappen en lifestyle. Daarnaast leg ik meerdere bruiloften per jaar vast en geef ik graag lezingen over mijn passie.

Alle werken van Marion Stoffels


Waarom je kiest voor Schotse Hooglander, Foxholstermeer, Groningen, Nederland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schotse Hooglander, Foxholstermeer, Groningen, Nederland van Marion Stoffels

Koop de foto Schotse Hooglander, Foxholstermeer, Groningen, Nederland van Marion Stoffels op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 615 280
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
136,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden