Schotse Hooglander close up portret

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 434437

Sjoerd van der Wal over Schotse Hooglander close up portret

Portet van een Schotse Hooglander rund. De Schotse Hooglanders worden gebruikt in het natuurbeheer van de Veluwe om te zorgen dat heide gebieden niet dicht groeien.
Schotse Hooglander close up portret vind je in de categorieën Bruin, Fotografie, Heide, Highlander, Hoorn (anatomie), Koeien, Nationaal Park De Hoge Veluwe, Natuur en Weer, Natuurgebieden, Portret, Schotse Hooglanders en Wachtkamer.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Schotse Hooglander close up portret op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schotse Hooglander close up portret van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Schotse Hooglander close up portret van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 434437
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.