Schotse Hooglander in de sneeuw

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 531 425

Sjoerd van der Wal over Schotse Hooglander in de sneeuw

Portret van een Schotse Hooglander in de sneeuw in de winter. De Schotse Hooglanders worden gebruikt in het natuurbehoud van de Veluwe om ervoor te zorgen dat de heidegebieden niet dichtbegroeid raken.
Schotse Hooglander in de sneeuw vind je in de categorieën Animal Head, Dieren, Fotografie, Highlander, Hoofd (anatomie), Koeien, Natuur en Weer, Schotse Hooglanders, Sneeuw, Vacht, Winter en highlander cow.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Schotse Hooglander in de sneeuw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schotse Hooglander in de sneeuw van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Schotse Hooglander in de sneeuw van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 531 425
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.