Schotse Hooglander in een bloeiend heideveld tijdens een zomerse dag

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 655 649

Sjoerd van der Wal over Schotse Hooglander in een bloeiend heideveld tijdens een zomerse dag

Schotse Hooglander in een bloeiend heideveld tijdens een zomerse dag op de Veluwe. Het grazen van de Schotse Hooglanders vertraagt het rotten en de opslag van struiken en bomen, waardoor de ontwikkeling van het bos wordt vertraagd. Hierdoor blijft de open ruimte behouden waarin de heide groeit, zoals hier op de Noord Veluwe.
Schotse Hooglander in een bloeiend heideveld tijdens een zomerse dag vind je in de categorieën Dieren, Fotografie, Heide, Hoorn (anatomie), Koeien, Nationaal Park De Hoge Veluwe, Natuur en Weer, Roze, Schotse Hooglanders, Zomer en highlander cow.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Schotse Hooglander in een bloeiend heideveld tijdens een zomerse dag op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schotse Hooglander in een bloeiend heideveld tijdens een zomerse dag van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Schotse Hooglander in een bloeiend heideveld tijdens een zomerse dag van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 655 649
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.