Schotse Hooglander in mixed media artwork

van John van den Heuvel

- Werkcode: 881 742

John van den Heuvel over Schotse Hooglander in mixed media artwork

Deze Schotse Hooglander heb ik gefotografeerd in het Kromslootpark te Almere. Vervolgens is deze bewerkt tot dit mixed media artwork.
Schotse Hooglander in mixed media artwork vind je in de categorieën , Bloemen & Planten, Bonte parade, Collage, Dieren, Digitale Kunst, Fotografie, Illustraties, Kunst, Modern, Schotse Hooglanders, Stier en Vogels.
John van den Heuvel profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door John van den Heuvel

Een creatieve beginner met oog en gevoel voor sfeer, detail en kleur. Ik leg een gevoel, een emotie vast in een pakkend beeld!

Uren struinen door de natuur, de mooie steden in ons land maar zeker ook de steden elders ter wereld. Het ‘wauw’ gevoel krijg ik van zóveel dingen! Onze onvergetelijke reis naar New York in 2019 heeft prachtige foto’s opgeleverd, een prachtige stad met miljoenen kleuren, geuren, mensen, lichtjes als het avond wordt. Die sfeer wil ik thuis aan mijn muur!

Schotse hooglanders, wat een imposante dieren hè?! En ik kan je garanderen dat ik soms met trillende benen door de bossen liep, en met trillende handen mijn camera bediende toen ik erg dichtbij kwam om een foto te maken. Ook die beelden hebben voor mij enorm veel waarde en sfeer. Ik heb inmiddels zelf 3 Schotse hooglanders aan mijn eigen muur hangen.

En dan het rauwe industriële sfeertje, puur en verlaten maar zeker niet minder sfeervol. Passend in een industrieel interieur, maar ook in een landelijk ingerichte ruimte komen deze foto’s perfect tot zijn recht!

Kortom, werk aan de muur is zó persoonlijk maar zó breed. Ik hoop van harte dat ik aan vele muren een mooie sfeer kan toevoegen door middel van mijn foto’s. Ik kan hierbij garanderen dat ik elk werk wat ik in mijn shop heb, zelf absoluut aan de muur zou willen.

Alle werken van John van den Heuvel


Waarom je kiest voor Schotse Hooglander in mixed media artwork op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schotse Hooglander in mixed media artwork van John van den Heuvel

Koop de illustratie Schotse Hooglander in mixed media artwork van John van den Heuvel op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 881 742
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.