Schotse Hooglander (kalf)

Schotse Hooglander (kalf) van Francis Dost

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Schotse Hooglander (kalf) van Francis Dost

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 725605

8% Hemelvaart korting
Nog 2 dagen en 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 85 gratis verzending!

Omschrijving

Een foto van een schotse hooglander die ik digitaal bewerkt heb en een schilderachtige uitstraling heb gegeven. Deze jonge Schotste hooglander was erg nieuwsgierig en was zo ontzettend schattig. Ik was al een paar keer eerder naar de kudde geweest, maar toen kreeg ik niet de gelegenheid om goede foto's te maken. Zowel de moeder als de kudde waren erg beschermend naar het jong toe. Dat betekent voor een fotograaf dat je gewoon op een ander moment terug moet komen en dat heb ik dan ook een paar maanden later gedaan. Het kalf was dus al iets ouder, maar nog steeds erg lief om te zien. De ontwikkeling van de hoorns is al goed te zien. Mocht u dit werk aanschaffen dan wens ik u hier veel plezier van. Mijn plezier bij u aan de muur.

Dit werk wordt aangeboden door Francis Dost

Francis Dost profielfotoUren struinen in de natuur, genietend van rust en ruimte. Altijd op zoek naar mooie verhaaltjes die ik dan vertaal in mijn foto's. Vooral bij mijn macro foto's zijn die verhaaltjes goed zichtbaar. Ik laat graag de natuurlijke habitat van een vlinder of libel in mijn foto's op een creatieve en zachte manier zien. Dat is dan ook wat ik graag met mijn verhalende foto's wil overbrengen aan u als kijker. Even wegdromen in het verhaal. Met veel liefde breng ik onze mooie natuur in beeld. Mijn specialiteit is het fotograferen van onze mooie bossen. De stilte in het bos kan mij erg bekoren.
Mijn onvergetelijke reis naar Zimbabwe heeft ook prachtige beelden opgeleverd. In Mana Pools vind je nog ongerepte wildlife en een hele bijzondere sfeer. Deze sfeer heb ik kunnen vangen in een aantal wildlife foto's.
Met een aantal foto's heb ik meerdere prijzen gewonnen in grote fotowedstrijden. Erg fijn dat je werk door een onafhankelijke jury zo wordt gewaardeerd.
Mijn creativiteit kent geen grenzen en daarom houd ik mij ook graag bezig met beeldmanipulatie. Basis hiervoor zijn uiteraard mijn eigen foto's die ik combineer en waarbij ik ook achtergronden vervang. Hierdoor ontstaan er bijzondere en creatieve werken. Geweldig dat mijn werken aan vele muren een mooie sfeer kunnen toevoegen.
Toch niet helemaal wat je zoekt of heb je mijn werk elders gezien? Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden: francisdost@home.nl

Alle werken