Schotse Hooglander rust

van Theo Felten

- Werkcode: 996 474

Theo Felten over Schotse Hooglander rust

Onverstoorbaar herkauwend, een fotograaf vlak voor zijn neus, het maakt hem allemaal niet uit. Deze Hooglanderstier is er lekker bij gaan liggen en herkauwt op zijn gemakje wat hij het afgelopen uur naar binnen gegraasd heeft. De tere halmen van het gras voor hem contrasteren sterk met zijn ruige verschijning. Ik maakte de foto in natuurgebied De Gasterse Duinen in Drenthe. Dit is de originele foto in kleur, de zwart-wit variant vind je ook in mijn shop.
Schotse Hooglander rust vind je in de categorieën Drenthe, Fotografie, Gasterse Duinen, Koeien, Kracht, Landschappen, Schotse Hooglanders, Stier (rund) en Vacht.
Theo Felten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Theo Felten

Nieuwsgierige amateurfotograaf. Vaak op pad, altijd mét camera. Ik fotografeer wat mijn aandacht trekt, wat indruk maakt. Het is mijn uitdaging om dat, samen met de emotie, de beroering van dat moment, vast te leggen.

Alle werken van Theo Felten


Waarom je kiest voor Schotse Hooglander rust op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schotse Hooglander rust van Theo Felten

Koop de foto Schotse Hooglander rust van Theo Felten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 996 474
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.