Schotse Hooglander zijkant met hoorn

Schotse Hooglander zijkant met hoorn van Sascha van Dam

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Schotse Hooglander zijkant met hoorn van Sascha van Dam

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 708751
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Al likkend gooit deze Schotse Hooglander haar kop omhoog, waardoor haar indrukwekkende hoorn tevoorschijn komt. Wat een imposant gezicht!
Zeker met kalfjes in de buurt is voorzichtigheid geboden, die punt van de hoorn wil je absoluut niet in je lichaam! Hoewel het van nature hele gemoedelijke en rustige dieren zijn, hebben ze met hun scherpe horens een goed wapen op hun hoofd. Het levert wel mooie plaatjes op, dat staat vast.
Wilt u nou ook een mooie afbeelding van een Schotse Hooglander aan uw muur? Kijk eens in mijn album "Schotse Hooglander" en u zult zien dat er voor ieder wat wils te krijgen is!

Dit werk wordt aangeboden door Sascha van Dam

Sascha van Dam profielfotoMijn naam is Sascha van Dam en mijn grote passie is fotograferen van vooral de natuur. Ik hou van alle facetten van de natuur; planten, bloemen, landschappen, zoogdieren, vogels, insecten. Vooral macrofotografie spreekt mij erg aan. Door de lens ontstaat er dan namelijk een enorm fascinerende en mystieke wereld. Ineens zie je dingen waar je zonder de macrolens niet bewust van was. Insecten lijken ware kunstwerken, bloemen komen tot leven en druppels tonen de wereld op zijn kop. Maar ook de telelens geeft een innemend kijkje in de wereld van flora en fauna. Ik geniet met volle teugen van al het moois om mij heen en probeer het op een respectvolle manier vast te leggen. Ik hoop dat veel mensen van mijn werk zullen genieten, dat zou echt de kers op de taart zijn!

Alle werken