Schotse hooglander in Zwart Wit

Schotse hooglander in Zwart Wit van Menno Schaefer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Schotse hooglander in Zwart Wit

van Menno Schaefer

Schotse hooglander in Zwart Wit van Menno Schaefer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323970
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
63 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Binnen 4 tot 5 werkdagen geleverd

Omschrijving

De Schotse hooglander, ook wel Highland Cow genoemd, is een meestal roodbruin runderras dat oorspronkelijk uit Schotland komt. Ze hebben lang haar en lange horens. Een schotse hooglander staand op het gras van de duinen in zwart wit.

Dit werk wordt aangeboden door Menno Schaefer

Menno Schaefer profielfotoMenno Schaefer mag als fotograaf het liefst in de natuur zijn om de mooiste momenten vast te leggen op beeld. Dit doet hij vol passie en respect voor de dieren en natuur. Het mogen maken van foto's van bijvoorbeeld een wild zoogdier of een roofvogel blijft iets speciaals. Je mag dan even aanwezig zijn in de omgeving van het dier. Alle wildlifefoto's zijn dan ook gemaakt de vrije natuur en niet in dierenparken of gevangenschap. Verder maakt hij ook foto's van vele uiteenlopende onderwerpen. Van landschappen tot autosport. Wat begon als hobby groeide al snel uit tot passie.

Alle werken