Schotse hooglander in de duinen

Schotse hooglander in de duinen van Fotografie Egmond

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Schotse hooglander in de duinen van Fotografie Egmond

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 170181
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

Schotse hooglander in de duinen van Egmond aan zee. Een zeer indrukwekkend exemplaar, met de breedste horens die ik ooit heb gezien.

De Schotse hooglanders staan bekend om hun imposante horens. Dit geeft de hooglanders een gevaarlijk uiterlijk. Echter, hooglanders zijn zeer vriendelijke dieren. Ik kon dit mannetje dan ook rustig passeren.
In het NoordHollands duinreservaat zijn veel Schotse hooglanders (en andere grote grazers) uitgezet om het dichtgroeien van de duinen tegen te gaan. Je kan duidelijk zien dat dit heel effectief is. Beboste gebieden hebben een opener karakter gekregen.

Over Fotografie Egmond

Fotografie Egmond profielfotoKim Visser (1977) en Olof van der Steen (1978) zijn beiden opgegroeid en nog steeds woonachtig in de Egmonden. Sinds hun vroege jeugd zijn zij goede vrienden en enkele jaren geleden begonnen zij ook samen met fotograferen. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een professionele bezigheid. In de loop der jaren hebben zij zichzelf nieuwe fotografische technieken aangeleerd en veel kennis werd opgedaan aan de Fotovakschool te Amsterdam.Natuur- en landschapsfotografie is hun grootste specialiteit. http://fotografieegmond.werkaandemuur.nl is een van de kanalen waar hun werk wordt aangeboden. Al onze foto's zijn door een strenge selectieprocedure gekomen en gecheckt op kwaliteit zoals; ruis, scherpte, kleuren etc.

Alle werken