Schotse hooglander in de sneeuw (deels zwart-wit)

Schotse hooglander in de sneeuw (deels zwart-wit) van Maurice Haak

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Schotse hooglander in de sneeuw (deels zwart-wit) van Maurice Haak

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 527862
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 gratis verzending!

Omschrijving

Om het duinlandschap open en gevarieerd te houden is er enkele jaren geleden een kudde Schotse hooglanders uitgezet in het Westduinpark tussen Scheveningen en Kijkduin. De behaarde runderen lopen vrij rond, dus je kunt ze overal in dit Haagse natuurgebied tegenkomen. Ook 's winters tref je de koeien met hun indrukwekkende hoorns regelmatig aan. Zeker als het sneeuwt, levert dat een mooi plaatje op. Om deze Schotse hooglander er nog meer uit te laten springen, heb ik de omgeving bijna helemaal zwart-wit gemaakt.

Over Maurice Haak

Maurice Haak profielfotoAls professioneel fotograaf richt ik me op portret- en eventfotografie. Hier op Werk aan de Muur bied ik vooral landschaps- en architectuurfoto's aan, met een speciale focus op nacht- en astrofotografie. Wil je dus een prachtige foto van de Melkweg aan de muur? Kijk eens bij mijn werk!

Naast sterrenfoto's maak ik ook veel beelden van Den Haag waar ik woon. Niet alleen van de binnenstad maar ook van het strand bij Scheveningen en Kijkduin, onder andere van zonsondergangen. Zoek je een specifieke foto van Den Haag, maar vind je die hier niet? In mijn archief heb ik nog veel meer beelden, dus neem gerust contact met me op!

Alle werken