Schotse hooglander koe op de heide van KB Design & Photography (Karen Brouwer)

Werkcode: 781 745 Kopieer de werkcode

KB Design & Photography (Karen Brouwer) profielfoto Winter. Statig rund, komt rustig op me afgelopen over de heide en door het gras. Een mooie rustige lucht op de achtergrond. Waardoor het bijna lijkt of ze door de bergen loopt. Ik heb de foto genomen vanaf het pad met een telelens. Het lijkt of ze naar mij kijkt, maar eigenlijk is ze alleen maar onderweg naar haar soortgenoten die aan de andere kant van het pad lopen. Ze liep alleen wel recht op mij af. Waardoor ik op een gegeven moment toch maar even aan de kant ben gegaan. Ze heeft een mooie fiere, trotse houding, met de hoorns mooi omhoog. De foto hangt inmiddels als behang bij familie aan de muur en de koe heeft de naam Norris gekregen. Foto genomen vanaf het pad, op het Hijkerveld, Drenthe (Nederland). Februari 2021

Een digitaal kunstwerk / schilderij van een stoere Schotse hooglander in een natuurlijke omgeving. Het is een adembenemend kunstwerk dat de stoerheid en de majestueuze kracht van dit iconische dier op een unieke manier vastlegt. Met een imposante blik kijkt de koe over het landschap en komt naar je toe gelopen over de heide en grassen. Het schilderij is een foto en geen ai, het dier en de omgeving zijn dus een reële weergave van de werkelijkheid. Het is een prachtige weergave van een mooi Drents natuurlijk landschap en van de schotse hooglander. Perfect voor aan de muur, of zelfs als behang, Het is een foto in mooie neutrale tinten, waardoor het een rustig werk is, wat niet opdringerig is, maar wel de aandacht vraagt. Dit schilderij is meer dan alleen een decoratief stuk voor aan uw muur; het brengt de Drentse natuur in uw interieur. Haal dit prachtige kunstwerk vandaag nog in huis en geniet van de stoere en robuuste uitstraling en schoonheid van de Schotse hooglander en de wijdsheid en schoonheid van de Drentse natuur. Passend bij de huidige industriële trends, zal dit schilderij nergens misstaan.

Dit werk wordt aangeboden door KB Design & Photography (Karen Brouwer)

Hi! Leuk dat je komt kijken in mijn shop. Ik ben Karen. Een creatieve fotografe uit het mooie Drenthe.

Naast het fotograferen van mensen, ga ik graag de natuur in om foto’s te maken. Het doel is eigenlijk altijd: wat speciaals vast leggen. Vlinders, vogels, bloemen, landschap… van alles wat ik tegen kom.

De laatste tijd richt ik me steeds meer op landschapsfotografie. En water heeft een grote aantrekkingskracht op mij. Dat zal je dus ook op veel foto's van mij terug zien. Ik houd van een bepaalde zachtheid, in mijn foto's, om een bepaalde sfeer neer te zetten.

Schotse hooglanders kan ik ook niet laten lopen, zonder er een foto van te maken. Omdat ze een mooie uitstraling hebben, stoer, robuust en lief tegelijk.

Soms geef ik nog een eigen draai aan mijn foto's, met een eigen bewerking. Deze foto’s vind je in het album “fine-art collectie”.

Ik hoop dat jullie net zo blij worden van mijn plaatjes, als ik dat doe om ze te maken. Veel plezier met rondkijken!

Meer weten over KB Design & Photography (Karen Brouwer)?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    annemarie
    Nederland
    5 / 5

    Mooie foto en heel snel en goed bezorgd.
    Prima

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    pascal
    Nederland
    5 / 5

    Werk vandaag ontvangen, en niks op aan te merken. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Charles
    Nederland
    5 / 5

    Mooie collectie, duidelijke website en het persoonlijke advies. Dank je wel Fela! Dit bedrijf scoort op alle punten een 10.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
    Jeroen
    Nederland
    4.5 / 5

    Goede service en mooie producten.
    Goede service en mooie producten.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
    Wil
    Nederland
    5 / 5

    Niets op aan te merken!
    Bestelling, mailcontacten, en levering waren bijzonder prettig. Dit is mijn eerste kennismaking met Werk aan de Muur en alles was 100% in orde.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    An
    Nederland
    5 / 5

    Groot aanbod, mooi resultaat!
    Vanaf het begin is het leuk ‘shoppen ‘ bij werkaandemuur ; de keuze van werken van verschillende fotografen, verschillende afmetingen, keuze in uitvoering, kortom echt een goede winkel! Echt blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Linda
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig Canvas aan de muur maakt woonkamer compleet
    Mooie kwaliteit, prettige status updates en prima levering. Bedankt!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Guus van Herwaarden
    Nederland
    5 / 5

    Gewoon super
    Even contact gehad over de levertijd en meer dan super snel alles geregeld.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Wilfred
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende webwinkel!
    Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Danny & Odette
    Nederland
    5 / 5

    Breed aanbod, bestellingen eenvoudig te plaatsen, houden je goed op de hoogte tijdens productie, correcte levering en een heel mooi product geleverd gekregen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
    E.A.Balk
    Nederland
    5 / 5

    Kunstwerk voldoet aan verwachting
    Altijd spannend een kunstwerk kopen via internet maar de afbeelding op de website is zoals het kunstwerk in werkelijkheid is. Dat is prachtig! Wel jammer dat er geen tijdsvak van bezorging is.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Esther
    Nederland
    4.5 / 5

    2 keer een topervaring.
    Via VT Wonen aan dit mooie bedrijf gekomen. Inmiddels twee mooie "werken aan de muur". Service is top, zo ook de nette levering. Echt waar voor je geld. Veel keuze en diversiteit, een echte aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022

Plus- en minpunten

  • Geen naden, omdat het uit één stuk is
  • Naadloos behang is vochtbestendig
  • Geen behangtafel nodig
  • Iets lastiger aan te brengen omdat het uit één stuk is

De mooiste werken, groots aan je muur

Maak van je huis en kantoor een inspirerende ruimte met naadloos behang. Met een maximale hoogte van vijf meter is geen muur te gek.

Het behang wordt gemaakt van een stevige maar flexibele kunststof (airtex) en kan daardoor tegen een stootje én kan je **afnemen met een licht vochtige doek**.

Meer weten?

Meer over Naadloos behang en de andere materialen vind je op:

Koop dit schotse hooglander kunstwerk Schotse hooglander koe op de heide van KB Design & Photography (Karen Brouwer) op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Vul jouw maten in en kies de uitsnede.
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
385,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden