Schotse hooglander kop kalf

van Sascha van Dam

- Werkcode: 418312

Sascha van Dam over Schotse hooglander kop kalf

Deze foto van het Schotse hooglander kalf is omgezet naar een lichte sepia kleur. Deze foto is in mijn shop ook in andere kleurvariaties te koop. Voor ieder wat wils, het is in ieder geval een prachtige kop om in je huis te hebben.
Schotse hooglander kop kalf vind je in de categorieën Beerta, Bruin, Fotografie, Oost-Groningen, Oostwold (Oldambt), Schotse Hooglanders, Sepia (kleur), Teleobjectief, Zoogdieren en kalf.
Sascha van Dam profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sascha van Dam

Mijn naam is Sascha van Dam en mijn grote passie is fotograferen van vooral de natuur. Ik hou van alle facetten van de natuur; planten, bloemen, landschappen, zoogdieren, vogels, insecten. Vooral macrofotografie spreekt mij erg aan. Door de lens ontstaat er dan namelijk een enorm fascinerende en mystieke wereld. Ineens zie je dingen waar je zonder de macrolens niet bewust van was. Insecten lijken ware kunstwerken, bloemen komen tot leven en druppels tonen de wereld op zijn kop. Maar ook de telelens geeft een innemend kijkje in de wereld van flora en fauna. Ik geniet met volle teugen van al het moois om mij heen en probeer het op een respectvolle manier vast te leggen. Ik hoop dat veel mensen van mijn werk zullen genieten, dat zou echt de kers op de taart zijn!

Alle werken van Sascha van Dam


Waarom je kiest voor Schotse hooglander kop kalf op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schotse hooglander kop kalf van Sascha van Dam

Koop de foto Schotse hooglander kop kalf van Sascha van Dam op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 418312
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.