Schotse hooglander met donkere achtergrond

van Steven Dijkshoorn

- Werkcode: 848 636

Steven Dijkshoorn over Schotse hooglander met donkere achtergrond

Schotse hooglander met donkere achtergrond en licht bruine tint. Van de schotse hooglander is één oog zichtbaar en de ander niet. Het natuurlijke leef gebied van deze schotse hooglander is in strijensas in de Hoeksche Waard.

Een prachtige kop en een donkere achtergrond. Het springt eruit voor aan de muur! Wil jij een schotse hooglander op de muur?
Schotse hooglander met donkere achtergrond vind je in de categorieën Adobe Photoshop, Dieren, Digitale Kunst, Fotografie, Hoeksche Waard (gemeente), Hoorn (anatomie), Portret, Schotse Hooglanders, Strijensas, Wildernis (natuur) en scottish highlander.
Steven Dijkshoorn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Steven Dijkshoorn

Mijn naam is Steven Dijkshoorn en maak al jaren met veel plezier foto's. Mijn focus heeft altijd gelegen bij urbex fotografie. Dit is het vastleggen van verlaten gebouwen waar je oorspronkelijk niet in mag, dus het is altijd een avontuur. Meer daarvan is te zien en te lezen op https://www.stevendijkshoorn.nl en natuurlijk kan je me daar ook bereiken.

Maar de tijd staat niet stil en mijn ontwikkeling ook niet. Er zijn veel foto's te vinden van: Stillevens, Rotterdam, Schotland, Architectuur, Dieren en nog veel meer.

Veel succes in je zoektocht naar een mooie foto of behang bij jou aan de muur.

Steven Dijkshoorn

Alle werken van Steven Dijkshoorn


Waarom je kiest voor Schotse hooglander met donkere achtergrond op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schotse hooglander met donkere achtergrond van Steven Dijkshoorn

Koop dit digital art werk Schotse hooglander met donkere achtergrond van Steven Dijkshoorn als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 848 636
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden