Schotse hooglander vader en moede met kalf

Schotse hooglander vader en moede met kalf van Dirk van Egmond

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Schotse hooglander vader en moede met kalf

van Dirk van Egmond

Schotse hooglander vader en moede met kalf van Dirk van Egmond

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 777038
Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Speciale wens?
132 gratis verzending!

Omschrijving

Schotse hooglanders in het duingebied Lentevreugd bij berkheide tussen Wassenaar en Katwijk aan Zee. Het gebied wordt beheert door Dunea en Staasbosbeheer. De kudde koeien groeit gestaag en het is ieder jaar weer geweldig om de kalfjes te zien komen en te zien opgroeien. Schotse hooglanders in het duingebied berkheide tussen Wassenaar en Katwijk aan Zee. Het gebied wordt beheert door Dunea en Staasbosbeheer. De Schotse hooglander (Schots-Gaelisch: Bò Ghàidhealach; Schots: Heilan coo), ook wel Highland Cow genoemd, is een meestal roodbruin runderras dat oorspronkelijk uit Schotland komt. Ze hebben lang haar en lange horens.

Dit werk wordt aangeboden door Dirk van Egmond

Dirk van Egmond profielfotoZeer enthousiast natuurfotograaf met een grote passie voor strand en de natuur. Verder professioneel bezig met allerlei foto-opdrachten voor vastgoedprojecten, websites, promotiemateriaal en evenementen. Altijd op zoek naar die ene perfecte compositie en mooiste licht die ik vaak vind door heel vroeg in de morgen of in de avond op pad te gaan. De meeste foto's zijn gemaakt op en om het strand van Katwijk, de fraaie natuur in onze omgeving en diverse steden zoals Leiden, Haarlem en Amsterdam.

Alle werken