Schuilen voor de regen, Mekong delta, Vietnam

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 357400

Rietje Bulthuis over Schuilen voor de regen, Mekong delta, Vietnam

Schuilen voor de regen, Mekongdelta, Vietnam.
Deze Vietnamese vrouw schuilt onder haar vietcong, zoals deze typisch Vietnamese hoed heet. Ze probeert haar hoeden te verkopen aan voorbij varende toeristen.
De Mekongdelta ligt in het zuidwesten van Vietnam. Hier mondt de rivier Mekong uit in de Zuid-Chinese Zee. In het gebied liggen veel rijstvelden en langs de oevers van de rivier vind je kleine bedrijfjes, die vaak leuk zijn om te bezoeken.
Schuilen voor de regen, Mekong delta, Vietnam vind je in de categorieën Boten & Schepen, Fotografie, Indochina, Mekong, Mekongdelta, Oever, Regen, Rivier, Roeiriem, Vietcong, Vietnam en Zuid-Chinese Zee.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Schuilen voor de regen, Mekong delta, Vietnam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schuilen voor de regen, Mekong delta, Vietnam van Rietje Bulthuis

Koop de foto Schuilen voor de regen, Mekong delta, Vietnam van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 357400
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.