Schuim op het stand tijdens zonsondergang

Schuim op het stand tijdens zonsondergang van Fotografiecor .nl

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Schuim op het stand tijdens zonsondergang

van Fotografiecor .nl

Schuim op het stand tijdens zonsondergang van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 740640
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Stromende zeewater en prachtig zonlicht langs de Nederlandse kustlijn op het waddeneiland Texel. In het najaar en de winter – vooral na een stevige storm – is de zee en het strand bedekt met een Helder wit schuim. Een van de vele duizenden algensoorten is de schuimalg. Deze algensoort leeft in grote groepen bij elkaar en als zo’n kolonie afsterft, worden de restanten ervan door golven opgeklopt tot schuim. De wind en de stroming kunnen ervoor zorgen dat dit schuim naar het strand wordt geblazen!

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken