Seljalandsfoss

Seljalandsfoss van Corné van Oosterhout

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 295620

Seljalandsfoss van Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

IJsland heeft een stortvloed aan watervallen, een van de meest bijzondere is Seljalandsfoss in het zuiden van het prachtige eiland.
Vanaf 65 meter hoogte stort het water naar beneden, dit schouwspel kun je zelfs vanaf achter de waterval beleven.
De eerste twee avonden dat ik de waterval bezocht was het bewolkt, ook de derde avond leek weer in het water te vallen, weer erg veel bewolking. Maar een klein spleetje tussen de wolken in deed me toch besluiten om er te overnachten en te wachten of wellicht de zon er net tussen door zou piepen. Na enkele uren was het zover, de camera had ik reeds ingesteld en in een waterdichte tas gestopt, gewapend met een zeem om het onvermijdelijke water tussen de opnamen door te kunnen verwijderen. Het hoge contrast vereiste wel enkele opname om tot dit beeld op 36 megapixels te komen.

Over Corné van Oosterhout

Welkom in de fotoshop van IJsvogels.nl en Kingfisher.photography. In de webshop vind je een selectie van mijn werk. Op mijn websites (www.ijsvogels.nl, https://www.kingfisher.photography en https://www.alciono.nl) vindt u meer van mijn werk. Wanneer een opname (nog) niet in de fotoshop aanwezig is en u bent toch geïnteresseerd, neemt u dan via email contact op.Over mij: na een aantal jaren nauwelijks gefotografeerd te hebben, ben ik medio 2013 weer gestart met een volledig nieuwe Nikon uitrusting. Door gebruik te maken van vaste schuilhutten, korte afstand tot het onderwerp, een fullframe D800 en een Nikkor 200-400mm, is de kwaliteit van de aangeboden beelden altijd optimaal. Vogels hebben mijn grootste interesse, met name ijsvogels.

Alle werken