Sereen

Sereen van Corné van Oosterhout

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 251346

Sereen van Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een serene foto van dit ijsvogelvrouwtje, gemaakt op een prachtige ochtend met erg fraai tegenlicht. Omdat ze er zo prachtig bij zat en me de tijd gunde, heb ik meerdere opnamen gemaakt en deze hier samengevoegd tot een panorama van meer dan 60 megapixels. Laat hem afdrukken op het grootste formaat of zelfs behang in een indrukwekkende kwaliteit.

Over Corné van Oosterhout

Welkom in de fotoshop van IJsvogels.nl, in de webshop vind je een selectie van mijn werk. Op mijn websites (www.ijsvogels.nl en https://www.kneeke.com) vindt u meer van mijn werk. Wanneer een opname (nog) niet in de fotoshop aanwezig is en u bent toch geïnteresseerd, neemt u dan via email contact op.
Over mij: na een aantal jaren nauwelijks gefotografeerd te hebben, ben ik medio 2013 weer gestart met een volledig nieuwe Nikon uitrusting. Door gebruik te maken van vaste schuilhutten, korte afstand tot het onderwerp, een fullframe D800 en een Nikkor 200-400mm, is de kwaliteit van de aangeboden beelden altijd optimaal. Vogels hebben mijn grootste interesse, met name ijsvogels.

Alle werken