Severiano Ballesteros schilderij

Severiano Ballesteros schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Severiano Ballesteros schilderij

van Paul Meijering

Severiano Ballesteros schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 64673
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acrylverf van de Spaanse professionele golfer Seve Ballesteros, geschilderd door de Emmense kunstschilder/kunstenaar Paul Meijering.
Het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Vanwege zijn grote charme en populariteit werd Severiano Ballesteros door het grote publiek vaak 'Seve' genoemd. Ballesteros begon met golf als klein jongetje met een ijzer drie. Daarmee oefende hij in de vallei buiten zijn geboorteplaats. Als caddie deed hij veel ervaring op. Gedurende de jaren '70, '80 was hij een van de beste spelers van de wereld. In 2011 overleed hij aan de gevolgen van een hersentumor.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken