Sfeervolle plaat van diverse soorten brood van Henny Brouwers

Werkcode: 178 502 Kopieer de werkcode

Henny Brouwers profielfoto Dit stilleven barst van de verschillende soorten brood. Door het licht wordt de nadruk op de snijplank gelegd, waar op dat moment een bolletje deeg ligt.
Achter en aan de zijkant van dit deeg, bevinden zich eieren, bloem, granen en een deegroller. Tevens is in de achtegrond een kan met melk geplaatst. De foto is nog romantisch gemaakt door een kaars toe te voegen. Voor de kleuren hebben we bruine tinten gekozen, dit maakt het geheel, meer tot een oud stilleven en rustgevender.

Dit werk wordt aangeboden door Henny Brouwers

"Door mijn ervaring als gastheer binnen de horecabranche & als vakfotograaf, ben ik vooral geïnspireerd in het maken van culinaire foto's die er smaak- en sfeervol uitzien". Woonachtig in Sint-Oedenrode, gelegen in het mooie groene hart van Brabant, waar gastronomie vanzelfsprekend is, is het voor mij als specialist in foodfotografie, een uitdaging om de belevenis over te brengen in het beeld. Het volgen van de opleidingen aan de Fotovakschool te Boxtel, maakte mij zo gepassioneerd, dat ik in 2012 mijn eigen studio ben gestart onder de naam "Food-Image".Om mijn kwaliteiten te toetsen en te verhogen, heb ik me in 2012 aangemeld bij de MPN ( Master Photographers Network ) en heb ik in 2015 mijn titel 'Brons Master Photographer' behaald. Daarnaast ben ik met mijn bedrijf aangesloten bij Dupho ( Dutch Photographers ), beroepsorganisatie van fotografen. Voor mijn beelden maak ik gebruik van een Canon camera, daarnaast heb ik een technische camera aangeschaft die vooral bij culinaire fotografie wordt ingezet. Het voordeel van deze camera is dat deze een diagonale scherpte kan vastleggen.Bent u enthousiast over mijn stijl, maar heeft u specifieke wensen, dan mag u altijd even contact met mij opnemen. Ik ben bereikbaar op de volgende manieren : e-mail info@fotografiebrouwers.nl en mobiel 06 -12 27 83 95 en zoals de Brabanders zeggen : "Houdoe wôr" !

Meer weten over Henny Brouwers?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Theo
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Agaath
    Nederland
    5 / 5

    Veel keus en veel mogelijkheden. Deskundig advies en prima service. Wij zijn erg tevreden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
    Lia
    Nederland
    4.5 / 5

    Top aankoop!
    Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    Monique Lagerweij
    Nederland
    5 / 5

    Leuk contact met medewerkers, Zeer goede service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    André Bogers
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Top kwaliteit een prima print boven verwachting. Maar ook netjes en degelijk ingelijst met ophang systeem. Ben super content zeker een aanrader. Ik heb een bestelling geplaatst bij een concurrent. Kan er niet aan tippen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Angelique
    Nederland
    5 / 5

    Goede service en kwaliteit. Ze denken mee. Ik kreeg foto's toegestuurd hoe het zou staan op onze muur. Wij zijn voor de grote variant gegaan en het staat super. Ook de bezorging ging volgens afspraak. Echt aan te raden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Jeffrey van der bijl
    Nederland
    5 / 5

    Super mooi !
    Grote afbeelding ( 240 x 150 cm ) op canvas laten maken . Moet zeggen zeer tevreden mee . Hele heldere weergave zonder vervagingen . Ga hier vaker bestellen

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Sonja
    Nederland
    5 / 5

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Snelle service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
    Peter Smeets
    Nederland
    4.5 / 5

    Leuke print en super snelle levering. TOP!
    Super snelle levering met dank aan jullie klantenservice!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    An
    Nederland
    5 / 5

    Groot aanbod, mooi resultaat!
    Vanaf het begin is het leuk ‘shoppen ‘ bij werkaandemuur ; de keuze van werken van verschillende fotografen, verschillende afmetingen, keuze in uitvoering, kortom echt een goede winkel! Echt blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Rianne
    Nederland
    4.5 / 5

    Heel blij met de geleverde producten en diensten
    Drie foto's besteld op geluidwerende panelen na goed advies via de mail. Twee mannen kwamen het ophangen en leverde keurig werk af.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    John
    Nederland
    4.5 / 5

    Goede kwaliteit van een bijzonder mooie reproductie
    Koste even wat moeite met uitpakken, maar wat uit de verpakking kwam was zeer de moeite waard. De grote reproductie hangt nu boven de piano en we hebben van menigeen al heel positieve berichten gekregen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Sfeervolle plaat van diverse soorten brood van Henny Brouwers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden