Shanghai

Shanghai van Govert van der Heijden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 97589

Shanghai van Govert van der Heijden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Shanghai is voor mij hoe een toekomststad eruit ziet. Immense hoogbouw, een wirwar aan flyovers en verhoogde snelwegen, gigantische shoppingmalls waarin je kunt verdwalen en de eindeloze stromen Chinese stedelingen en een enkele opgejaagde westerling.

Over Govert van der Heijden

Tijdens mijn jeugd in Hoogvliet, een voorstad onder de rook van de olieraffinaderijen van het Rotterdamse havengebied heb ik een eindeloze passie voor rauwe industriële omgevingen en stadslandschappen ontwikkeld. Het liefst teken en schilder ik in zwart-wit met de stad Rotterdam als veelvoorkomend onderwerp. Al van jongs af aan ben ik bezig met tekenen, schilderen en fotograferen. Logischerwijs heb ik de opleiding Illustratie aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam gevolgd. Na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen als freelance illustrator onder de naam 'Govart' en combineerde dit met de studie Media & Cultuur en een Master Film Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Ik schilder en illustreer ik in opdracht voor particulieren en bedrijven, waarvan een selectie op deze website te vinden is.---During my childhood in Hoogvliet , a suburb in the shadow of the refineries of the Rotterdam (The Netherlands) harbor area, I have developed an endless passion for raw industrial environments and urban landscapes. I prefer to draw and paint in black and white with the city of Rotterdam as a common topic.

Alle werken