Frank van Meurs over Sign of the Times

Sign of the Times is een modern handgemaakt collage kunstwerk geïnspireerd op de jaren 60, 70, 80, 90 en 00's. Het origineel is 120 cm x 60 cm groot en is te koop. Stuur vrijblijvend een mail voor meer informatie.
Sign of the Times vind je in de categorieën Che Guevara, Collage, Facebook, Gemengde techniek, Grease (film), Jimi Hendrix, MTV (televisiezender), Modern, Popart, Rubiks kubus, Stripfiguur en The Beatles.
Frank van Meurs profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frank van Meurs

Creatief ben ik altijd geweest, tekenen en schilderen was al in mijn jeugd belangrijk voor mij. Sinds die tijd is ook muziek, voornamelijk rock, de rode draad in mijn leven en dit is dan ook een grote inspiratiebron voor mijn creativiteit. De muren van mijn werkruimte hangen vol LP hoezen van rockbands uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Ik zal nooit schilderen zonder te luisteren naar muziek en combineer mijn passie voor schilderen met mijn liefde voor muziek. De emoties die songteksten losmaken verwerk ik in mijn schilderijen, waardoor ze diepgang krijgen en bij veel mensen herinneringen oproepen.

Ik raak ook geïnspireerd door grote steden of landen in het algemeen. Ik kan bijvoorbeeld genieten van mooie architectuur, graffiti of vervallen gebouwen. Net als bij muziek probeer ik de kenmerkende, unieke sfeer zoveel mogelijk probeer over te brengen.

Tijdens lessen die ik heb gevolgd op een grafische opleiding is de basis ontstaan voor het gebruik van typografie en (grafische) kunst. De laatste jaren houd ik me vooral bezig met mixed media. Het leuke hieraan is dat ik bestaande foto’s en andere materialen kan combineren om zo een mooi en uniek beeld te creëren.

Ik heb ervaren dat creativiteit (in mijn geval schilderen) een bijdrage kan leveren aan de weg naar herstel van Posttraumatisch stress-syndroom (PTSS). Ik hoop dan ook dat ik mensen met mijn schilderijen kan inspireren om een negatieve gebeurtenis een positieve wending te geven.

Alle werken van Frank van Meurs


Klantbeoordelingen van Sign of the Times 5 / 5 (1 beoordeling)

Frank L. Geverifieerde klant
Duitsland
5 / 5
Geverifieerde beoordeling van Trusted Shops 16 december 2021
Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Sign of the Times op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sign of the Times van Frank van Meurs

Koop de collage Sign of the Times van Frank van Meurs op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 697 378
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden