Facebook pixel
Silent awakening

Silent awakening van Cynthia Jagtman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Silent awakening van Cynthia Jagtman thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 327412

Silent awakening van Cynthia Jagtman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Silent awakening van Cynthia Jagtman

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit schilderij is geschilderd in de grijstonen van de winter. Verstilling en de wijsheid en inkeer die in de winter besloten ligt maar met de belofte dat de lente aan het ontwaken is. Het werk is op een intuïtieve manier geschilderd. Zonder voorop gezet plan. Door een constante dans tussen het toevoegen van marks en weer delen verwijderen ontstaat uiteindelijk de afbeelding.

Over Cynthia Jagtman

Cynthia Jagtman profielfotoMijn schilderijen ontstaan door intuïtief vele lagen over elkaar te schilderen (meestal gewoon met mijn handen) waardoor onverwachte vormen, kleuren en lijnwerk ontstaan. Als ik voor het lege doek sta heb ik ook geen ander doel dan plezier hebben, los te laten, dappere beslissingen te nemen en naar mijn gevoel te luisteren. Het schilderij ontvouwt zich dan op een natuurlijke wijze. Maar is ook continu aan verandering onderhevig.Mijn inspiratie vind ik vooral in de natuur. Organische vormen als bladeren, veren, bloemen, takken, figuren en vogels zie je dan ook steeds terugkomen.

Alle werken