Shop nu met 10% korting Nog 4 dagen en 12 uur geldig!

Silhouet van een libel bij zonsopkomst

van Moetwil en van Dijk - Fotografie

- Werkcode: 909993

Moetwil en van Dijk - Fotografie over Silhouet van een libel bij zonsopkomst

Libellen hebben een robuuste en brede achterlijf. De achtervleugels zijn aan de basis breder dan de voorvleugels. In rust worden de vleugels meestal gespreid, of zelfs schuin naar beneden gehouden. Libellen hebben grote ogen, die elkaar boven op de kop (bijna) raken.

Juffers hebben een lang, dun achterlijf. In tegenstelling tot de libellen hebben de vleugels van juffers alle vier dezelfde vorm. De vleugels worden in rust meestal langs of boven het achterlijf samengeklapt. De ogen zijn gevormd als een halve bol en zijn geplaatst aan de zijkanten van de kop. Bij juffers raken de ogen elkaar niet.
Silhouet van een libel bij zonsopkomst vind je in de categorieën Insecten, Libel, Libellen, Macrofotografie, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Oranje, Sfeer (gevoel), Silhouet en Zonsopkomst.
Moetwil en van Dijk - Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Moetwil en van Dijk - Fotografie

Over Moetwil en van Dijk - Fotografie:
Fotograferen geeft ons energie en brengt ons op bijzondere plekken, geniet mee van onze passie! De meeste foto's zijn landschappen en natuur met mooie zonsopkomsten, zonsondergangen of met mist gemaakt in de Betuwe. Veel plezier met het bekijken van de foto's!

About Moetwil en van Dijk - Fotografie:
Photography gives us energy and takes us to special places, enjoy our passion! Most photos are landscapes and nature with beautiful sunrises, sunsets or fog taken in the Betuwe region in the Netherlands. Have fun viewing the photos!

Alle werken van Moetwil en van Dijk - Fotografie


Waarom je kiest voor Silhouet van een libel bij zonsopkomst op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Silhouet van een libel bij zonsopkomst van Moetwil en van Dijk - Fotografie

Koop Silhouet van een libel bij zonsopkomst van Moetwil en van Dijk - Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 909993

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 12 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 89 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.