Sinaasappels en witte knoppen, oranjebloesem in Spanje

van Montepuro

- Werkcode: 981 683

Montepuro over Sinaasappels en witte knoppen, oranjebloesem in Spanje

Bloeiende sinaasappelbomen en een heerlijke geur aan het begin van de lente. In maart en april is er een betoverend natuurspektakel als de sinaasappelbomen in bloei staan. In deze periode zijn de uitgestrekte velden in het rustige en agrarische achterland van de Costa Blanca zeker een bezoek waard. Er hangt een aangename, zoete geur in de lucht.

Witte sinaasappelbloesems, groene bladeren en de kleuren van rijpe citrusvruchten schitteren fel in het mediterrane zonlicht. Ongetwijfeld zijn de bloeiende bomen elk voorjaar weer een blikvanger. Ik hou van het aroma en de smaak van de regionale sinaasappels. Daarom heb ik een fotoserie gewijd aan de betoverende oranjebloesem en de lentesfeer in Zuidoost-Spanje.
Sinaasappels en witte knoppen, oranjebloesem in Spanje vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Boerderij, Costa Blanca, Fotografie, Fruitteelt, Lente, Middellandse Zeegebied, Valencia (autonome gemeenschap) en Vrucht (plant).
Montepuro profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Montepuro

Mediterrane kleuren, zee en tijdloze berglandschappen. Mijn activiteiten onder de naam Montepuro zijn gewijd aan de fotografie en de bergen van de Costa Blanca in Spanje. Geïnspireerd door lange wandelingen in het bergachtige achterland van de provincie Alicante en aan de Middellandse-Zeekust, heb ik mij gespecialiseerd in landschapsmotieven. Wanneer ik met mijn camera op afgelegen paden ben en mijn ogen in de verte laat dwalen, is het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid alomtegenwoordig. Heel graag zou ik wat van dit enthousiasme binnen de vier muren willen brengen.

Alle werken van Montepuro


Waarom je kiest voor Sinaasappels en witte knoppen, oranjebloesem in Spanje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sinaasappels en witte knoppen, oranjebloesem in Spanje van Montepuro

Koop de foto Sinaasappels en witte knoppen, oranjebloesem in Spanje van Montepuro op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 981 683
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.