Singing @ Bethesda's Terrace

Singing @ Bethesda's Terrace van Esther Hufkens

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 35713

Singing @ Bethesda's Terrace van Esther Hufkens

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Bij Bethesda Terrace in Central Park in New York, stond ik anderhalf uur te wachten omdat ik deze onderdoorgang graag leeg wilde fotograferen. Na anderhalf uur wachten was het bijna zo ver, totdat.... deze muzikant aan kwam lopen. En toen wist ik, dit is veel mooier dan een leeg plaatje. Helemaal toen deze jongen begon te zingen. Voor mij een dierbare foto van een prachtige herinnering

Over Esther Hufkens

Fotografie en reizen zijn mijn grootste passies, als ik deze twee combineer voel ik me op mijn best.Als fotograaf maak ik graag portretten, bedrijfsreportages en geef ik workshops. Tijdens mijn reizen maak ik veel vrij werk. Ik werk zoveel mogelijk in het hier en nu, en probeer bijzondere momenten vast te leggen. Stills, noem ik ze wel eens. Verstilde momenten die voor mij bijzonder of speciaal zijn. Wat ik vaak terug hoor is dat mijn fotowerken worden herkend, en worden bestempeld als typische "Esther-foto's". Dat vind ik een enorm compliment.

Alle werken