Sint-Annakapel in Heusdenhout, Breda van I Love Breda

Werkcode: 522 716 Kopieer de werkcode

I Love Breda profielfoto ILoveBreda wil jullie meenemen in de sfeer van de stad en bieden hier een steeds breder aanbod aan foto's uit Breda. Ook op verzoek kunnen wij foto's maken en aanleveren. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Dit werk wordt aangeboden door I Love Breda

Welkom bij I Love Breda.

ILoveBreda geeft informatie over de stad waar winkelen, eten, drinken en gezelligheid voorop staan. Er is altijd wel iets te doen waar wij iedereen graag van op de hoogte houden, zodat u niets hoeft te missen. Breda is een sprankelende Brabantse stad met een historisch en sfeervol stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. ILoveBreda wil jullie meenemen in de sfeer van de stad en bieden hier een steeds breder aanbod aan foto's uit Breda.

Meer weten over I Love Breda?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.697 klanten geven ons een 4,7 / 5

Marjolein
Nederland
5 / 5

Op alle fronten, top!!
Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Rachelle de Wit
Nederland
5 / 5

Goed geholpen door Styliste Fela, ze wist precies de juiste tips te geven. Het kunstwerk is precies groot genoeg en het eindresultaat mag er wezen. Mijn man en ik zijn dolenthousiast. De kwaliteit is boven verwachting goed en de medewerkers zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
M.
Nederland
5 / 5

Betaalbare kunst aan de muur
Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Fam. Bron
Nederland
4.5 / 5

We zijn heel tevreden over Werk aan de Muur! Het bestellen ging makkelijk, een aanpassing van het formaat van de afbeelding ging in overleg en op vragen via de mail werd heel snel gereageerd. En niet onbelangrijk; het resultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
William
Nederland
5 / 5

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Rob
Nederland
5 / 5

Persoonlijke en heldere communicatie. Een geweldig product: akoestisch doek met geluidsabsorberende panelen: een eyecatcher en fantastische geluidsdemping ineen. Meer dan prachtig geprint.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Wilma
Nederland
5 / 5

Mooie foto’s en goede afwerking
Ik heb heel blij met de foto’s die ik heb besteld: mooie en goede kwaliteit en snelle afhandeling

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
Centrum van Alphen
Nederland
5 / 5

Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
Corry
Nederland
5 / 5

Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
Peter
Nederland
4.5 / 5

Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
P.M.E dap-van Dap-van meura
Nederland
5 / 5

Top.
Prettig contact, snelle afhandeling, degelijk verpakt. En het werk hang werkelijk prachtig aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Richard van Belzen
Nederland
5 / 5

In een woord geweldig, ruime keuze en prima service. Foto op canvas was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de illustratie Sint-Annakapel in Heusdenhout, Breda van I Love Breda op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 6 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
109,-98,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!