Sint Antoniuskathedraal Breda

Sint Antoniuskathedraal Breda van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 135061

Sint Antoniuskathedraal Breda van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Welkom in Nassaustad Breda. De stad in Noord-Brabant met een rijke koninklijke historie. Een stad die eigenlijk ieder moment van de dag boeiend is om te ontdekken. Een vroege januari ochtend in het centrum, tijdens het stille moment van net gesloten kroegen en winkels die nog gesloten zijn, is daarbij mijn favoriet. Vanuit een lege Grote Markt wandel je zuidwaarts in de richting van het populaire café De Bommel. De toren van de Sint Antonius Kathedraal steekt bescheiden zijn top boven de gebouwen uit. In de Halsstraat is de kathedraal in vol ornaat te bewonderen. De lucht is intens blauw door het moment vlak voor zonsopkomst. Een mooi contrast met de oranje gloed van het kunstlicht dat nog ruim aanwezig is.

Over Jean-Paul Wagemakers

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken