Sint Nicolaas Basiliek Amsterdam

Sint Nicolaas Basiliek Amsterdam van Arnoud van de Weerd

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 250405

Sint Nicolaas Basiliek Amsterdam van Arnoud van de Weerd

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Sint Nicolaas Basiliek Amsterdam van Arnoud van de Weerd

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto toont een avondopname van de Sint Nicolaas Basiliek in Amsterdam. Deze kerk staat schuin tegenover het Centraal Station en op de achtergrond is het Damrak zichtbaar. De foto is genomen vanaf een hoger gelegen standpunt, wat zorgt voor een fraai overzicht van de stad. De basiliek is in de avond prachtig uitgelicht en dit zorgt voor een erg sfeervol geheel.

Over Arnoud van de Weerd

Mijn naam is Arnoud van de Weerd (1978) en ben sinds november 2014 enthousiast hobby fotograaf. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en maak daarom vooral landschapsfoto's, stadsgezichten en foto's met een lange sluitertijd. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de sfeer en het licht vast te leggen zoals ik het destijds bij het maken van de foto ervaren heb. Rondom zonsopkomst en zonsondergang is het licht vaak het mooist, vandaar dat ik er dan vaak op uit trek. Bezoek ook eens mijn website https://www.arnoudvandeweerd.jimdo.com indien u geïnteresseerd bent in mijn werken.Groet,Arnoud van de Weerd

Alle werken