Sint Servaas brug Maastricht, zwart wit van Pascal Lemlijn

Werkcode: 48 695 Kopieer de werkcode

Pascal Lemlijn profielfoto Panorama foto van de Sint Servaas brug in Maastricht. Door het gebruik van een ND filter (dat veel licht tegen houdt) kun je zelfs overdag lange sluitertijden gebruiken, zoals hier 30 seconden. Daardoor krijgt het stromende water een mooie egale, wazige 'look'.

Dit werk wordt aangeboden door Pascal Lemlijn

Ik ben fotograaf in Maastricht en ben gespecialiseerd in panoramafoto's van deze mooie stad. Daarnaast maak ik graag macrofoto's en (panorama) landschapsfoto's. Ook tijdens mijn verre reizen naar o.a. Azie, Zuid Amerika, Midden Amerika en Zuid Afrika maak ik natuurlijk graag mooie foto's. Ook fotografeer ik veel concerten en festivals, o.a. voor 3voor12. Tot slot werk ik freelance voor diverse bedrijven.

Meer weten over Pascal Lemlijn?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Hilde Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super
Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Sandra Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Wederom geweldig Werk aan de Muur!
Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Nikki Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Erg mooi!
Makkelijk in elkaar te zetten en gelijk erg mooi resultaat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
Ype Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prima verzorging
Vandaag is onze wanddecoratie bezorgd. Mooi in het frame en precies zoals het er op de website uit zag

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
H.P.J.van Oerle Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie collectie.
Mooie, gevarieerde collectie. Duidelijke aanwijzingen wat en hoe je het uitgevoerd wilt hebben. Snelle levering. Uiterst tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
M. Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Betaalbare kunst aan de muur
Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Rijndam Revalidatiecentrum Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Een hele goede begeleiding bij de aankoop van de fotowerken. Tonen souplesse, zijn meedenkend en meewerkend van begin tot eindaflevering van het produkt. Heel enthousiaste reacties van mensen ontvangen die onze foto´s zien. De werken voegen iets extra´s toe aan de beleving van de ruimtes.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
John Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Méér dan geweldig, indrukwekkende website, voor ieder wat wils.
GEWELDIGE SERVICE, mooi werk geleverd. Echt een aanbeveling. We zullen hier indien mogelijk zéér zeker vaker gebruik van maken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Ronald Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top service!
Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Joseph Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtig afgewerkt
Duidelijke afspraak. En een vriendelijke Anoushka

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Erik Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Wij waren op zoek naar een oplossing voor het galmen in onze nieuwe woning. Hebben nu een illustratie op doek met akoestisch materiaal er achter. Werkt fantastisch en de lijst en doek zijn van hoge kwaliteit. Zeer eenvoudig te monteren en erg fraai afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Johan & Diana Walop Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Makkelijk besteld, snel geleverd. Goede kwaliteit

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Sint Servaas brug Maastricht, zwart wit van Pascal Lemlijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden