Sinterklaasfeest met zwarte Pieten

Sinterklaasfeest met zwarte Pieten van Peter Bartelings Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Sinterklaasfeest met zwarte Pieten van Peter Bartelings Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 265170
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91 gratis verzending!

Omschrijving

Het regende die dag in november 2014 tijdens de intocht van Sinterklaas in Amsterdam. Op de foto lopen op het Damrak de Zwarte Pieten dapper door en spelend op hun trompet vermaken ze jong en oud. De zwart geschminkte Pieten zijn in Nederland onderwerp van discussie. Sommigen willen de Piet niet meer zwart schminken, dit omdat de zwarte kleur zou verwijzen naar het slavenverleden van Nederland. De discussie verhit een paar keer per jaar de samenleving. Ondanks de regen word ik iedere keer weer vrolijk als ik het schouwspel zie. Ben er van overtuigd dat het ook u zal opvrolijken als de afbeelding bij u de wand siert!

Dit werk wordt aangeboden door Peter Bartelings Photography

Peter Bartelings Photography profielfotoMijn collectie bestaat veelal uit foto's van de mooie stad Amsterdam. Daarnaast ook werken van landschappen en steden in Nederland, Frankrijk, België en Duitsland.
De stijl van fotograferen kenmerkt zich door scherpe lijnen en contrasten, wat de werken een serene uitstraling geeft. Ik stel hoge eisen aan mijn producten. Daarom zijn naar ik meen de werken een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor.
Behalve fotograferen vervaardig ik ook abstract werk.

Kopers van mijn werk doen me een enorm plezier als ze een foto van waar het gekochte werk hangt sturen naar: p.bartelings@gmail.com

Alle werken