Siren rest van Joke Absen

Werkcode: 975 912 Kopieer de werkcode

Joke Absen profielfoto Het mooie landschap van Tsjechië. De foto straalt sirene rust uit zo met de mist over het water en de zonnestralen. Het groen van de beplanting licht mooi op door het zonlicht. Duistere rotsen aan weerszijden van het water met het licht aan het einde.

The beautiful landscape of the Czech Republic. The photo radiates calmness with the mist over the water and the sunbeams. The greenery of the plants lights up beautifully in the sunlight. Dark rocks on either side of the water with the light at the end.

Die schöne Landschaft der Tschechischen Republik. Das Foto strahlt mit dem Nebel über dem Wasser und den Sonnenstrahlen Ruhe aus. Das Grün der Pflanzen leuchtet wunderschön im Sonnenlicht. Dunkle Felsen auf beiden Seiten des Wassers mit dem Licht am Ende.

Le magnifique paysage de la République tchèque. La photo rayonne de calme avec la brume sur l'eau et les rayons du soleil. La verdure des plantes s'illumine magnifiquement au soleil. Des rochers sombres de chaque côté de l'eau avec la lumière au bout.

Dit werk wordt aangeboden door Joke Absen

Ik houd van verschillende soorten van fotografie. Natuur en dieren tot verlaten plekken en less is more.

Meer weten over Joke Absen?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Ben
Nederland
5 / 5

Prachtig schilderij. Precies, zoals aangegeven, erg goed verpakt verzonden. Prijs-kwaliteit klopt aks een bus

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Rob van Hotel Mitland
Nederland
5 / 5

Ruime keuze. goede informatie. Snelle service en nazorg. Persoonlijke benadering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Ciska Postema
Nederland
5 / 5

We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022
Janneke
Nederland
5 / 5

top!
Deskundig advies waardoor de afbeelding die ik aanleverde resulteerde in een prachtige wand,

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Marga
Nederland
4.5 / 5

super kwaliteit
We zijn uiterst tevreden, en het heeft een prachtige plaats gekregen in onze woonkamer. Het was onbeschadigd, dankzij de geweldige verpakking. Zeer bedankt voor het geweldige werk wat jullie hebben geleverd .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
L.
Nederland
5 / 5

Mooi afgewerkt met een klein schoonheidsfoutje
Er bleek een fout in het bestand van de foto te zitten waardoor er een witte streep aan de onderkant van het schilderij zichtbaar was. Na melding hebben wij kosteloos een herprint gekregen. Klasse!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Cees
Nederland
5 / 5

Correct behandeld. Snelle afhandeling van mijn bestelling.
Heb helaas nog geen foto gemaakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Maddy
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Maria
Nederland
5 / 5

Supermooi
Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Dirk
Nederland
5 / 5

Top!
Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Marian Kool
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur is een aanrader! De app om je werk virtueel op te hangen is top. Tussen bestellen en leveren krijg je per mail leuke info en tips en word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het schilderij (voor in de tuin) voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wat ons betreft is dit niet de laatste bestelling bij Werk aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2021
Tim
Nederland
5 / 5

Heel erg blij met de mooie kwaliteit en snelle levering
Ik heb een heel mooi schilderij van 1,30 x 1,30 besteld via de webshop. De communicatie en levering waren top. Het heeft nu een hele mooie plek in onze woonkamer. Kan werkaandemuur zeker aanraden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Siren rest van Joke Absen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden